A CSINIBABA forgatásán történt

Szereplők: Nagy Natália
Németh Kristóf
Tímár Péter
Sofőr - Béla
A skoda tulajdonosa

Jelenet:    Nati megérkezik a művelődési ház elé a Skoda Feliciával.

1. verzió:    Nati maga vezeti az autót. Kristóf örömében lerohan elé a művelődési ház lépcsőjéről. Ez nem is olyan egyszerű dolog, mert egy ilyen korú autónak már lelke van. Nem hagyja magát akárki által vezetni. De Nati nem is akárki: hátha sikerül összebarátkoztatni őket. Egyéb jelenetek forgatásáig Natália vezetési leckét vesz Bélától, a Skoda sofőrjétől. Erről az autó tulajdonosa nem biztos, hogy értesült, de Péter inkább úgy dönt, hogy kicsit módosít a forgatókönyvön.

2. verzió:    Natit sofőrje hozza a helyszínre, Kristóf az autót elölről megkerülve rohan elé. Ehhez persze Béla bőrdzsekije nem elég korhű, úgyhogy gyorsan sofőrruhát kerítenek neki. Még egy probléma felmerül: a csillogó autó oldalán visszatükröződik az egész stáb. Ilyenkor az a megoldás, hogy a kameramant kamerástól egy fekete kuckóba teszik, ami elnyeli az összes fényt, így a filmen ez nem fog látszani. Ez fekete hungarocellből és lepedőkből épül össze. Miután a kuckó kész elkezdődik az első próba: az autó megérkezik. Kristóf rohan, de sajnos túl nagy a lendülete, így nagy ívben belerohan a sötét építménybe. Szerencsére nagy baj nem történt, mert sem ember, sem kamera nem tört el.
Később az ikszedik próbálkozás után Péter rájön, hogy a Skoda motorja feleslegesen jár, egyszerűbb betolni a képbe az autót.

3. verzió:    Natit sofőrje hozza a helyszínre. A kocsit 2-3 ember tolja. Kristófot elkapják, ha nem tudná bevenni a kanyart ismét. Így Nati már személyesen is ülhetne a volánhoz, mégis ez a verzió kerül a filmbe.
Matyovszky Balázs


"...a csillogó autó oldalán visszatükröződik az egész stáb."